Het Gebouw


Kenmerken & Faciliteiten

Op een unieke plek, direct grenzend aan Het Spaarne, komt een nieuw industrieel icoon. Een uniek pand met een geheel eigen karakter. Veel raampartijen, licht, uitzicht en uitstraling. Aan de doorgaande Waarderweg kunnen straks maar liefst 126 bedrijven uit verschillende branches zich vestigen. Door de veelzijdig inzetbare units ontstaat er vanzelf een versterkende werking tussen de bedrijven.  De architectuur

 

Om het nieuwe gebouw passend bij haar omgeving te ontwerpen, werd contact gezocht met het Haarlemse architectenbureau Archstudio. Wouter Peltenburg en Ward Margry hebben goede kennis van de geschiedenis van de locatie en zochten voor het ontwerp aansluiting bij het gebouw aan het Spaarne van Figee ten zuiden van de Waarderpolder. Robuust metselwerk met grote gevelopeningen geven het gebouw een krachtige uitstraling. Een nieuw iconisch bouwwerk bij de entree van het bedrijventerrein.

Duurzaamheid


Impact maken als bedrijf en ons steentje bijdragen aan een schone wereld. Een duurzame huisvesting van uw bedrijf hoort daar ook bij. De bedrijfsunits worden volgens de laatste bouwbesluit eisen opgeleverd en beschikken dus over goed geïsoleerde HR++ beglazing, wanden en daken. Standaard uitgevoerd met een warmtepomp en ventilatie box. Optioneel uitgevoerd met zonnepanelen voor het opwekken van de energie. Zo kunnen de maandelijkse lasten voor energie geminimaliseerd worden en maakt u met uw bedrijf tegelijkertijd impact. In de parkeergarage komen laadpalen voor elektrische auto’s en een grote fietsenstalling.

Overal aan gedacht

Elektrische laadpalen 

16 oplaadpunten voor elektrische auto's

Fietsenstalling

90 parkeerplaatsen voor fietsen

(waarvan 30 met elektrische oplaadpunten)

Voldoende (gratis) parkeerruimte

148 parkeerplaatsen voor auto's

(waarvan 4 invalide parkeerplaatsen)

Veiligheid

Beveiliging d.m.v. 24-uurs camera opnames

Horeca

Horeca met binnen- en buitenterras op de bovenste verdieping. 

Veel groen

Gebruik van veel groen tussen de parkeerblokken.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.

Meer info